2830 Virum

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Se lignende investeringer her.

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Wellness Fusion søger kapital til opstart

Senest opdateret: 03-05-2024
Wellness Fusion søger kapital til opstart
Stadie: Idefasen
Skal bruge: 4.000.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2024

Hvad laver virksomheden?

Virksomheden tilbyder Saunagus, is-bad, og en masse forskellige former for sauna terapi inklusiv exceptionelt gusmester medlemskab som inkluderer træninger med håndklæde og et fælleskab. Derudover tilbyder virksomheden certificering som gusmester samt mange andre uddannelser som endnu ikke findes i Danmark.
Da forskellige former for sauna terapi inkluderer eksempelvis aroma terapi, Natural planter, Sauna & Sound healing, og Sauna & Breathwork. Der er rig mulighed for at udvikle på konceptet med Hot Yoga and andet meditativt også.

Virksomheden søger kapital til

Vi søger kapital til at købe villa'en lokalt i indre København.

Det er en god investering fordi

Der er ventelister på sauna'er og vinterbadning hitter. Ikke fordi det er hyped men fordi det virkelig gør en forskel. I vinterbadeklubben på Helgolands er der 6.000medlemmer, på Islands Brygge er der 4.000 medlemmer, ved Svanemøllen er der 4.000 medlemmer og så videre. Mange tager den lange vej fra København N, Brønshøj med mere, og det er netop dér at vi vil have lokation. Stedet hvor der er langt til vandet. Og med vores unikke tilbud kommer vi til at være attraktive og omtalt. Ved 2000 medlemmer vil vi omsætte for 6.000.000 kr på et år. Dertil kommer der indtægter for Gus, andre events, og workshop, samt certificeringer.
Jeg kommer til at investere 200.000kr i selskabet som skal bruges på markedsføring og opbygning af sauna'en samt materielle omkostninger til kontor, bryggeri med videre.
mine kompetencer dækker bredt, da jeg selv har stiftet et par selvskaber og arbejder med product udvikling. Derudover har jeg erfaring med alt fra concept til realisering.

Her er virksomheden i dag

Vi er i idé fasen og klar til at skyde ind på Villa'en til 10.000.000, som skal være hjemsted for virksomheden og som er beliggende tæt på en S-tog station.
Teamet bag er Anissa, som har stiftet en vinterbadeklub på Østerbro med en mobil saunavan og selv bygget. Derudover har Anissa egen virksomhed og forstår marketing, økonomi og projektstyring samt strategi.
Så har vi Dario som er passioneret omkring de forskellige terapi former og er certificeret gusmester og ønsker at videruddanne sig. Dario er desuden uddannet som UI/UX designer og vil hjælpe med UX research og web development.
Sidst men ikke mindst, har vi Ludibeth, som er en af Danmarks bedste og mest erfarne gusmestre med international erfaring. Hun er en rollemodel for mange, og meget attraktiv, og vil fungere som en ambassadør.

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Handel service
Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Se også disse relaterede

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind