2700 Brønshøj

Investering

SARTH søger investering til udvikling af upcycled mode

Senest opdateret: 15-05-2024
SARTH søger investering til udvikling af upcycled mode
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2023

Hvad laver virksomheden?

SARTH.life er en webshop og platfom dedikeret til ansvarligt produceret mode, hvor videndeling og inspiration er hjørnestenene i vores univers.
På SARTH sælger vi omhyggeligt udvalgte styles på baggrund af regulatoriske certificeringer og standarder, social ansvarlighed i produktionen, shippingmetoder og transparens fra brandet bag.

Vi henvender os til den moderne, modebevidste kvindelige forbruger med en travl hverdag, som gerne vil shoppe mere ansvarligt og bevidst, og som ikke har overskud og tid til at undersøge markedet for hvad der er bæredygtigt eller ej.

På vores platform uddanner og inspirerer vi til at blive mere bevidst omkring materialer, certificeringer og forbrug og afholder løbende community events som tager afsæt heri.

Virksomheden søger kapital til

Vi søger 1.000.000kr investering til:
- egen 100% upcycled kollektion
- udbrede kendskab og branding (marketing, PR, influencers, community events)
- optimering af e-com (data validation system, digital product passport)
- skallering i Skandinavien (penetrere det danske marked og ekspandere til resten af Norden)
- udvidelse af brand portfolio (onboarding af front runners inden for den bæredygtige agenda)

Det er en god investering fordi

Forbrugere stiller større og større krav til bæredygtige produkter og stiller dermed nye krav til virksomhedernes kommunikation og markedsføring – for hvornår er der noget greenwashing, og stoler forbrugerne overhovedet på det de store brands kommunikere og hvornår bliver forbrugeren vildledt. Dette vil SARTH gøre op med og vores eksistensberettigelse bygger herpå.
Yderligere er der stort politisk fokus internationalt med regulative tiltag på tekstilområdet med bøder og afgiftspålæggelser.

Potentialet for fashion e-commerce er enormt, og der er momentum i at være frontrunner inden for ansvarlig og cirkulær mode. Ecommerce fashion industrien på verdensplan omsætter årligt for $750 milliarder, og forventes at vokse til $1 billion i 2025. I 2021 omsatte den danske tøjbranche alene for 64 milliarder DKK, og dermed er potentialet enormt. Markedet præges af en del store globale og europæiske spillere, et hav af mindre multi-brand websites samt alle mono-brands. Vi adskiller os ved at være et purpose driven brand med kuraterede produkter, og med et altoverskyggende fokus på en 3P bundlinje. Vores konkurrencefordele er, at vi er troværdige, community drevet og med en 100% conscious portfolio.

Vi søger en investor, som vil være med på vores mission om at tage bevidst shopping fra niche til mainstream. Vi vil gøre bevidst shopping nem, tilgængelig og bekvem for forbrugerne og samtidig fremme positive forandringer i modeindustrien.

Her er virksomheden i dag

Vi er et founder team på to kvinder i 30'erne , Anne Rosa og Sofie.
Vi har erfaring inden for marketing, kreativ konceptudvikling og kampagner, kommunikation, branding, og projektledelse. Vi er passioneret omkring mode og æstetik, og er drevet af at udfordre status quo og skabe postive forandringer.

SARTH blev lanceret i marts 2023. I vores første år opnåede vi en omsætning på mere end 145.000kr.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Se også disse relaterede

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind