Investering

Bekæmp madspild sammen med "Madspildskrigerne"!

Senest opdateret: 02-07-2024
Bekæmp madspild sammen med "Madspildskrigerne"!
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 2.000.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2022

Hvad laver virksomheden?

Madspildskrigerne er det første af sin slags "Et madspilds soft- & hardware produkt, hvis formål er at oplyse og inddrage elever / kursister / ansatte mm. på en legende måde (Gamification) og i fællesskab bekæmpe madspild.

Vi mener, at den bedste måde at ændre vaner og mindske madspild på er gennem en legende og motiverende tilgang drevet af en kampgejst for at hjælpe klimaet og den grønne omstilling på vej.

Virksomheden søger kapital til

Vi er ved at sammensætte et nyt investor / advisory board bestående af et til flere nye sparringspartnere, som også kan se sig selv som investorer i Madspildskrigerne (Seed stadie)

Vi søger op til 2 mio. til videreudvikling og ekspansion vha en eller flere investorer (Vi vil også selv tilføre kapital)

Madspildskrigerne er startet på efterskolerne og højskolerne, men vi begynder at åbne op for virksomhedskantiner, hvor vi vil tilpasse systemet til dette segment. Derudover er vi også begyndt at bevæge os ud over de danske grænser for at sprede det gode budskab til andre lande som Sverige og Finland. Vi starter den første folkeskole i i Sverige i august 2024. I modsætning til Danmark, serveres der mad i folkeskoler i Sverige og Finland.

Det er en god investering fordi

Resultater:
På samtlige skoler har vi set en reduktion af madspild på 10 tons og mellem 20%-65% reduktion pr. skole gennem det seneste skoleår og helt op til 40.000 kr. i besparelse i deres madbudgetter.

Visualisering af madspildet og vores gamification-model har vist sig at være meget effektivt og hjulpet eleverne til at forstå, hvorfor det er så vigtigt at reducere madspild, og hvad det betyder for vores klima og fremtid. Madspild står for 10% af al verdens CO2-udledning. Vi spilder 1,6 mia. tons mad på globalt plan hvert år. Med "Madspildskrigerne" er vi i stand til at nå ud til tusindvis af elever/ansatte/kursister mm. hver dag, og hjælpe dem med at ændre egne vaner og hermed bekæmpe madspildet i en større skala.

Skolerne og erhvervskantinerne har muligheden for at opbygge en stærk og ansvarlig kultur ved at gå forrest og være et eksempel over for eleverne, deres forældre og medarbejderne.

Gennem de sidste to års tid har vi udviklet, testet og installeret løs ude i de danske spisesale / kantiner. Vi har etableret et samarbejde med ARLA, Taffel, Coca Cola, Rynkeby, Rema 1000 mm.

Vi har lige lavet en explainer video ude på 3 af de efterhånden mange efterskoler, som er med til at bekæmpe madspildet i DK, med udtalelser fra både eleverne, køkkencheferne og skolelederne.

Den ligger på vores hjemmeside lige her: https://www.madspildskrigerne.dk/ (du skal bare scrolle lidt ned så kommer den)

Her er virksomheden i dag

- Madspildskrigerne startede MVP udviklingen og den første testperiode i Q1 og Q2 i 2022.
- Version 1 blev udviklet henover efteråret og vinter i 2022/23
- Lancering og implementering på flere skoler begyndte henover efteråret/vinteren 2023
- Produkttilpasning og dataindsamling samt proof of concept fra marts 2023 til juni 2024

Pipeline:
Vi har pt. +3.000 efterskole- og højskole elever, som hver dag gør brug af Madspildskrigernes system. Vi har yderligere 30 skoler i dialog. Vi har opbygget en god pipeline over de sidste seks måneder.

Vi er også begyndt at opbygge pipeline for Sverige og Finland - både med kunder og potentielle samarbejdspartnere og investorer.

Vi er også i dialog med de første virksomhedskantiner og samarbejdspartnere.

Første test folkeskole udenfor DK bliver som tidligere nævnt installeret i Sverige. Vi har yderligere seks skoler i samme region, som vi skal præsentere for i august

Der er 14.700 folkeskoler i Norden. Udover Norden serveres der også mad på alle folkeskoler i UK, Holland og i store dele af Tyskland samt USA. Med "Madspildskrigerne" er vi i stand til at nå ud til tusindvis af elever/ansatte mm. Alle disse elever er i den nye generation, og forhåbentlig vil de lære deres børn, hvorfor madspild er vigtigt at tænke på og reducere. Derfor er det vigtigt at hjælpe elever i denne alder og på dette stadie i deres liv.

Team:
Vi er et team med en bred erfaring og kompetencer inden for softwareudvikling, digitalt design, salg & markedsføring, konceptudvikling, rekruttering, gastronomi, produktion og industri mm.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Se også disse relaterede

Hvad er equity funding?

Hvad betyder equity crowdfunding? Equity crowdfunding er i Danmark også kendt som andelscrowdfunding eller aktiecrowdfunding. Her kan flere investorer ... læs mere

Hvad er crowdfunding?

Hvad betyder crowdfunding? Når en virksomhed eller en startup modtager en investering, tænker de fleste på angel investorer (velhavende personer) eller v... læs mere

Fantastisk produkt til stress inkontinens er snart på markedet efter en investering via Capino

Rune, der er medejer af virksomheden MagCath, har udviklet produktet Obtinu, som snart vil forbedre livet betydeligt for kvinder, der lider af stressinkontinen... læs mere

Sådan fik Jakob 3 x investeringer til virksomheden DAN:SK - i et benhårdt marked 💪

Fra vildmark til vodka business Jakob arbejdede med jagt i Grønland efter endt uddannelse inden for skovbrug på KU. I Grønland havde han og kollegern... læs mere

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind