Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Int. afprøvet koncept med ny optimeret værdikæde u/gæld

Senest opdateret: 09-07-2024
Int. afprøvet koncept med ny optimeret værdikæde u/gæld
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 1.400.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2024

Hvad laver virksomheden?

Vi har vision om MORE FUN–MORE VALUE–LESS FOOTPRINT og en mission om at; inspire people and develop products in more sustainable materials that they will use much more and longer.

Og vi sælger legetøj. Legetøj som er helt unikt i materiale, funktion og markedsføringsmæssigt, fordi det er "let" at fortælle om og ikke i et blodrødt marked, som alt andet legetøj.
Af konkurrencemæssige årsager kan vi ikke røbe mere her.

Vi sælger vores produkter til forhandlere, på markedspladser, institutioner og på egen webshop.

Virksomheden søger kapital til

Vi er et team på 2-3 - 2 af os fuldtid i projektet.
Vi har valgt at trække os fra en anden legetøjsvirksomhed og starte selv og derfor udover allerede at have kunder, så har vi skabt en super optimeret værdikæde.
Vi havde en investor med ombord, og måske han stadig er med, men desværre er investeringskronerne forsinket. Og da vi er typer, som ikke kan bruge fugle på taget, men kun fugle i hånden - også set i lyset af sæsonen er lige om hjørnet - og vi selv er løbet tør for penge, har vi brug for investeringen hurtigst muligt.
Pengene skal primært bruges til 2 ting;
- Markedføring
- og sikkerhed for betaling af vores varer, fordi forhandlere skal have ca 60 dages kredit og de ikke begynder at købe virkelig meget ind før i november, men vores varer lander i september og skal betales løbende.
Derudover er der noget video og billedproduktion, logistik, IT osv. som skal afholdes for at komme videre. Vi er også ambitiøse, så vi har allerede "etableret" os i flere lande med VAT nummer mv. og det har også nogle omkostninger.
Vi kan nøjes med væsentligt mindre end vi søger her, men med 1,4 mio DKK kan vi nå vores ambitioner og skal ikke bekymre os om yderligere finansiering i i hvert fald 1,5 år (2025 med).

Det er en god investering fordi

Hvis du gerne vil investere i;
Et proven concept
Ingen gæld
2-3 fuldtids- og 110% dedikeret founders
Bio materiale
Blue ocean
+30 års erfaring i branchen
Næsten 100 års erhvervserfaring
+90% i avance på egen webshop
Founders er selv sælgere
Så skal du investere i os!

Vi har før banket salg op i tilsvarende virksomhed, bare med meget mindre at tilbyde end nu og har denne gang optimeret hele værdikæden, så vi kan sælge og tjene meget bedre.

Du skal investere i os, hvis du vil kunne lide os som team, hvis du vil være ambitiøs sammen med os og tænker internationalt sammen med os og du gerne vil bidrage, men også har tillid til at vi er rette team til at bygge denne virksomhed op.

Du skal investere i os, fordi vi skal ikke ud at prøve noget af, vi skal eksekvere på det vi ved vi kan og du skal investere i os, fordi du gerne vil se resultater med det samme.

Her er virksomheden i dag

Vi har produktionen i gang til sæsonen, som er fra ca. 15. oktober til 15. december (her sælges 80% af årets salg). De første varer kan/skal leveres i starten af september.

Vi har etableret et enestående samarbejde med en leverandør.

Vi har kunder, men ikke salg endnu. Vi har fokus online for i år - også fordi vi har haft succes her tidligere og onliners har ikke bestilt varer endnu til sæsonen.

Vi har stort set webshop, markedspladser og kunder klar, men mangler lidt video og billede materiale.

Vi forventer et salg i år på 3-4 mio DKK, men kan sælge for meget mere med de varer vi "har" (vi har ikke varerne endnu, men forecastet hos vores europæiske leverandør)

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Se også disse relaterede

Hvad er equity funding?

Hvad betyder equity crowdfunding? Equity crowdfunding er i Danmark også kendt som andelscrowdfunding eller aktiecrowdfunding. Her kan flere investorer ... læs mere

Hvad er crowdfunding?

Hvad betyder crowdfunding? Når en virksomhed eller en startup modtager en investering, tænker de fleste på angel investorer (velhavende personer) eller v... læs mere

Fantastisk produkt til stress inkontinens er snart på markedet efter en investering via Capino

Rune, der er medejer af virksomheden MagCath, har udviklet produktet Obtinu, som snart vil forbedre livet betydeligt for kvinder, der lider af stressinkontinen... læs mere

Sådan fik Jakob 3 x investeringer til virksomheden DAN:SK - i et benhårdt marked 💪

Fra vildmark til vodka business Jakob arbejdede med jagt i Grønland efter endt uddannelse inden for skovbrug på KU. I Grønland havde han og kollegern... læs mere

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind