Jørgensen juletræsservice

Randers, Danmark

Lån

Enkelmandsfirma søger lån til maskinhal på 500 kvadratmeter

Enkelmandsfirma søger lån til maskinhal på 500 kvadratmeter
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2003

Jeg ønsker at optage et lån, sådan at jeg kan bygge en maskinhal på 500 kvadratmeter i Assentoft industriområde. Hallen skal bruges til mine maskiner, som jeg bruger i min privatejede virksomhed, der har levet af at høste og pakke juletræer i vinterhalvåret siden 2003.

Det er en god investering fordi

Udover det er det min hensigt at udleje den ene halvdel af bygningen til en anden virksomhed. En anden virksomhed som jeg dog ikke har fundet endnu.

Jeg ser byggeriet af hallen som en god investering på grund af placeringen af den i Assentoft industriområde, der er et lukrativt område med mange andre virksomheder. Noget det der er godt ved området er at der er nem adgang til hele E45 motorvejsnetværket, Randers havn og hele Djursland.

Intentionen for lånet er at det er betalt tilbage, med renter, inden for 6 år.

Jeg ønsker at opfører maskinhallen på 2.700 kvadratmeter stor grund. Grunden køber jeg selv, for penge jeg har lånt i friværdi på mit eget hus. Grunden koster 400.000 kr. med kloakbidrag. Derudover kommer der vandtilslutningsafgift samt strøm på 50.000 kr. som jeg selv også betaler for.

Desuden gør jeg selv grunden byggemoden, sådan at hallen kan blive opført på den. Selve hallen købes med total opstilling.

Her er virksomheden i dag

Jeg har levet af at høste og pakke juletræer i vinterhalvåret siden 2003. Udover at være i juletræsbranchen, lejer jeg mig selv ud til forskellige virksomheder, jeg er blandt andet formand i en af Europas største teltvirksomheder i løbet af sommeren. Derudover laver jeg også forskelligt entreprenør arbejde.

Omsætningen sidste år var 900.000 kr. Omsætningen i indegående år bliver det samme.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Jørgensen juletræsservice

Randers, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind