København K, Danmark

Investering Lån

Flyttefirma med kæmpe potentiale søger investor

Flyttefirma med kæmpe potentiale søger investor
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 25
Stiftet: 2015

Jeg søger 1 million kroner til at købe min partner ud, som ejer 50% af firmaet eller mindre kan også gøre det, hvis der der er flere investor. Der vil jeg påtage mig hans opgaver, så jeg kan spare endnu flere penge på lønninger hver måned og dermed opnå et større overskud.

Det er en god investering fordi

H.C. Andersen er et rigtig godt og stærkt brand, som folk godt kan lide. Der er muligheder for en god og sund forretning, der kan generere et overskud hvert år. Vi er ret fleksible og vil gerne være rigtig servicemindede, når det kommer til vores kunder. Jeg har en bred vifte af erfaring indenfor forskellige fag, så jeg kan løse mange forskellige udfordringer. Vi har en god mulighed for at udvide geografisk, ved enten at bruge underleverandører eller åbne vores egne afdelinger, hvor vi indtil nu kun er åbnet i københavn og odense, udover det kunne man også udvide med en transport afdeling, der også vil gavne vores store lager og være med til at betale udgifterne. Jeg har selv investeret godt 1 million i tidens løb med min partner, samt har vi kun udbetalt os selv 15000,- om måneden de første mange år på trods af en ret høj omsætning.

Her er virksomheden i dag

Vi er en virksomhed som har vækstet siden opstart, senest med stort lager i vallensbæk og ny afdeling på fyn. Vi har selv betalt for alle de udvidelser vi har lavet, uden hjælp fra banken eller andet lign. Firmaet er blevet gjort mere strømlinet, så vi har kunne have en mindre på kontoret, hvilket giver mere overskud i sidste ende. Der mangler lige de sidste justeringer for at det kan blive en rigtig god forretning, derfor søger jeg en eller flere investorer, der kan købe min partner ud, enten med en passiv eller aktiv rolle, da min partner har gjort udtryk for, at han ikke har lyst at være med mere. Sidste år omsatte vi får godt 6 millioner, og næste år forventer vi at ramme omkring de 8 millioner på trods af corona med omkring 0,5 millioner i overskud ud over den løn vi har fået på omkring de 700.000.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

København K, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind