Qurias Danmark/Badgiganten ApS

Gentofte, Danmark

Søger 1.2-2.4mill. Bad/konceptforretning søger aktiv investor med bred erfaring inden konceptudvikling, B2B samt E-commerce.

Vi søger til

Jeg søger investering til overtagelse af virksomhedens resterende anparter på 75%. Udvikling af Webshop da efterspørgslen er kraftig over hele landet. Derudover arbejder vi på at lancere et kraftigt efterspurgt produkt som jeg har fået tegningsbeskyttet i EU. Prototype haves. Vores egenproduktion af møbler i over 35 år, er meget anderkendt på markedet, og der skal vi fokusere på vores B2B. Andele er ikke fastsat, men må aftales nærmere alt efter engagement og hvilke dele af forretningen der skal indgå i et evt. samarbejde.

Det er en god investering fordi

Vi har et kæmpe know-how, og meget loyale leverandører. Med en skarpere profil og fokus på kerneområder, kan vi meget hurtigt skabe et meget solidt grundlag for at trække en del flere kunder til. Vi anvender ikke nogen synderlig markedsføring lige nu, hvilket der skal laves kraftigt om på. Med den konstant stigende ordreportefølje skal vi kunne nå 10mill. indefor et par år. Vi kører en ærlig forretningspolitik uden varm luft og forkromede førpriser. Målet er Danmarks foretrukne fysiske butik indenfor vores område.

Her er virksomheden i dag

Eksisterende virksomhed gennem 20 år. Vores koncept er import/salg af eksklusive fliser, sanitet samt VVS til primært private og installatører. Vi har egenproduktion af badmøbler og inventar. Firmaet er familieejet anpartsvirksomhed der nu står overfor generationsskifte. Vi omsætter for ca 2,4 mill. totalt, og har kæmpe vækstpotentiale. Jeg har tidligere personligt stået for 100% af driften og opnået ca 7mill. i omsætning.

Har omsætning
Jeg søger:
Investering
Status:
Har omsætning
Jeg skal bruge:
1.500.000 kr.
Ansatte:
3
Stiftet:
1999
Jeg er i følgende branche(r):
Handel service
Cleantech energi miljø
Bygge anlæg

Se også disse relaterede kapital annoncer