Fantastisk produkt til stress inkontinens er snart på markedet efter en investering via Capino

Rune, der er medejer af virksomheden MagCath, har udviklet produktet Obtinu, som snart vil forbedre livet betydeligt for kvinder, der lider af stressinkontinens. Via Capino har MagCath fundet to fantastiske investorer. Og de er overbeviste om, at de ikke havde fundet dem andre steder. Læs med og bliv klogere på, om du bør gøre som Rune.

MagCath

Rune, der er medejer af virksomheden MagCath, har udviklet produktet Obtinu, som snart vil forbedre livet betydeligt for kvinder, der lider af stressinkontinens. Via Capino har MagCath fundet to fantastiske investorer. Og de er overbeviste om, at de ikke havde fundet dem andre steder. Læs med og bliv klogere på, om du bør gøre som Rune.


Det er et kæmpe marked

Omkring 47 millioner kvinder lider af stress inkontinens i EU og USA. Og tilstanden er traditionelt blevet håndteret med bind eller bleer. Disse løsninger er dog oftest både ubehagelige, pinlige og påvirker livskvaliteten hos de berørte.

Heldigvis findes der MEGET SNART et nyt produkt på markedet, som afhjælper problemet på en meget mere human måde. Virksomheden MagCath har nemlig udviklet produktet Obtinu.

‘’Obtinu er en blød lille elegant silikoneprop, som kvinder selv kan indføre i urinrøret. Den har en lille indre ventil, som øjeblikkeligt stopper ufrivillig vandladning. Kvinden kan selv tømme blæren ved hjælp af en lille magnet klips, der kommer sammen med Obtinu, som nemt kan sættes i trussekanten.’’

I forbindelse med udviklingen af produktet har MagCath tidligere gennemført finansieringsrunder i investorkredse. Men pengene til udviklingen var ikke nok. Et medicinsk produkt skal nemlig også CE-godkendes, og det kræver ekstra kapital. 


Rune fik adgang til +800 investorer på Capino

I forbindelse med CE-godkendelsen slog det Rune, at tiden var inde til at se, om han kunne finde nye investorer, han ikke allerede havde været i kontakt med via Capino.

Og her viste det sig meget hurtigt, at investorerne var vilde med produktet. Der kom en masse henvendelser i indbakken fra forskellige potentielle muligheder, og det gav Rune en stor frihed til at vælge de helt rigtige at samarbejde med.

Det endte med at blive 2 investorer med spændende og relevante profiler for den rejse MagCath er på, der virkelig imponerede ham. Og det var der en helt bestemt årsag til 👇


Det blev til SMART MONEY fra to kvindelige investorer

Det er ingen hemmelighed, at det var en stor succes for Rune at benytte Capino, da han modtog mange seriøse henvendelser. Men det var ikke det, der imponerede ham mest.

‘’Det, der virkelig imponerede mig, var de to kvinder, vi valgte at indgå aftale med. Den ene er læge, og den anden er sygeplejerske. De bidrager derfor ikke kun med kapital, men de har også en enorm viden indenfor vores felt. Det er det jeg kalder for smart money, og investorer som dem havde jeg nok ikke fundet andre steder.’’

Rune blev derfor ekstra positivt overrasket, da han modtog beskeder fra netop disse to investorer.

‘’Jeg har været i dialog med mange investorer, men aldrig nogen med den baggrund – så det var ret unikt at møde dem på Capino.’’

Og Rune har på ingen måde fortrudt, at det var lægen og sygeplejersken, der skulle investere i hans virksomhed. Deres viden har nemlig allerede vist sig at være enorm værdifuld.

‘’Denne investering via Capino har hjulpet os godt på vej til, at produktet snart er klart til at komme til salg online og i on-boarding klinikker.’’

Og både Rune samt investorerne har store forventninger til fremtiden.

Vi ønsker dem rigtig god vind fremover!

Kan indholdet bruges?

Sidst opdateret: 25. juni 2024

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg