Designkork

Borup, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Designkork, salg af korkprodukter

Designkork, salg af korkprodukter
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 350.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2022

Vækst, markedsføring, udvikling

Det er en god investering fordi

Der er kæmpe potentiale i produktet kork, som er total bæredygtigt og har egenskaber der bruge i mange løsninger f.eks. brugskunst, vægge, gulve, industrien og byggeindustrien - Det er et hidtil overset materiale med uendelige muligheder. Kork kan sælges B2C via hjemmeside, men der findes et stort potentielt B2B marked. De fleste virksomheder tænker bæredygtige materialer/produkter ind fremadrettet, såvel som der er krav til at tænke bæredygtige materialer ind i alt som indretning og byggebranchen. Kork er æstetisk et helt igennem naturprodukt, der har naturlige egenskaber som isolering, akustik/lyd dæmpende løsninger såvel som funktionelle løsninger.
Vi er allerede kontaktet af flere arkitekter, forhandlere, men marked er stort med muligheder hvor produktet og salg kan tænkes ind

Her er virksomheden i dag

Designkork er et nyt firma med en netop oprettet hjemmeside pr. 11 januar 2023 efter en 8 måneders proces, Designkork har som nystartet mindre opsætning, men stort potentiale og en forventet omsætning i første år på 2.000.000-3.000.000 kr.
Designkork er en del af en anden virksomhed der sælger gulvløsninger til fitness branchen, hvor jeg gik ind fuld tid for 3 år siden, i den værste periode i Fitness branchen, hvor jeg har formået at vækste firmaet alle 3 år. Designkork er tænkt ind som akustiske og æstetisk løsninger til Fitness branchen, men har vist sig at have stort potentiale alle andre steder. Det er tilsigtet at Designkork skal være en selvstændig forretning fremover.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Designkork

Borup, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind