Anonym

Nørresundby, Danmark

Smart-Safe søger investor eller lån til drift og vækst

Vi søger til

Vi søger kr. 400.000 til den videre udvikling, drift og vækst generelt. Investeringen skal bl.a. bruges på nye lokaler så vi får alt in-House samt 1 sælger til Sjælland hvor behovet for sikring er størst. Endvidere skal vi ha færdigudviklet det sidste produkt i linjen, Et produkt til både og campingvogne.

Det er en god investering fordi

Potentialet i elektronisk sikring er stort, - der findes pt. Ikke noget produkt på market med de features vi kan tilbyde samtidig er produktet meget konkurrencedygtigt i forhold til de “ikke” sammenlignelige produkter.
Vores kompetencer komplementere hinanden rigtigt godt, en til adm., salg og marketing , en udvikler og en med meget stor teknisk erfaring fra såvel udvikling som produktion.
Sammenlagt har vi investeret mere end kr. 1.000.000 i selskabet uden brug af investor eller fremmed lånekapital.

Her er virksomheden i dag

Vi har udviklet et elektronisk sikrings/alarm system til varebiler, bilforhandlerens udstillingsbiler samt pt. I testfase med produkt til el-cykler.
Vi er 3 garvede folk bag selskabet, direktør Sonny Bruun mere end 35 års erfaring med adm, salg og marketing, udvikler Peter Møller Andersen , mere end 40 års erfaring som selvstændig med udvikling og salg af div. Sikrings/alarmSystemer og Jan Bloksgaard, mere end 25 års erfaring som direktør i stor udenlands koncern , Pt. bosat I Dubai.
Vi har udviklet og testet produkterne i ca. 1 år, launch 1, var april i år så derfor ingen omsætning i 2019, kun udviklingsomkostninger. Siden april i år har der allerede en del efterspørgsel på produkterne og også lidt omsætning, - en stor Dansk virksomhed med en varebilsflåde på mere end 1.300 biler har godkendt vores produkt og forhandlingerne om en samarbejdsaftale forventes afsluttet ultimo september. Med denne aftale i hus forventes samt et par større kæder indenfor byggemarkedet forventes en omsætning i 2020 på mellem Kr. 750.000 til 1.000.000, Stigende til Kr. 2-4.000.000 I 2021. Medvirkende til denne stigning er store forventninger til produktet til El-cykler.

Produkt eller prototype
Jeg søger:
Investering
Lån
Status:
Produkt eller prototype
Jeg skal bruge:
400.000 kr.
Ansatte:
3
Stiftet:
2019
Jeg er i følgende branche(r):
E commerce www teknologi

Se også disse relaterede kapital annoncer