Nørresundby, Danmark

Investering Lån

Smart-Safe søger investor eller lån til drift og vækst

Smart-Safe søger investor eller lån til drift og vækst
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 400.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2019

Vi søger kr. 400.000 til den videre udvikling, drift og vækst generelt. Investeringen skal bl.a. bruges på nye lokaler så vi får alt in-House samt 1 sælger til Sjælland hvor behovet for sikring er størst. Endvidere skal vi ha færdigudviklet det sidste produkt i linjen, Et produkt til både og campingvogne.

Det er en god investering fordi

Potentialet i elektronisk sikring er stort, - der findes pt. Ikke noget produkt på market med de features vi kan tilbyde samtidig er produktet meget konkurrencedygtigt i forhold til de “ikke” sammenlignelige produkter.
Vores kompetencer komplementere hinanden rigtigt godt, en til adm., salg og marketing , en udvikler og en med meget stor teknisk erfaring fra såvel udvikling som produktion.
Sammenlagt har vi investeret mere end kr. 1.000.000 i selskabet uden brug af investor eller fremmed lånekapital.

Her er virksomheden i dag

Vi har udviklet et elektronisk sikrings/alarm system til varebiler, bilforhandlerens udstillingsbiler samt pt. I testfase med produkt til el-cykler.
Vi er 3 garvede folk bag selskabet, direktør Sonny Bruun mere end 35 års erfaring med adm, salg og marketing, udvikler Peter Møller Andersen , mere end 40 års erfaring som selvstændig med udvikling og salg af div. Sikrings/alarmSystemer og Jan Bloksgaard, mere end 25 års erfaring som direktør i stor udenlands koncern , Pt. bosat I Dubai.
Vi har udviklet og testet produkterne i ca. 1 år, launch 1, var april i år så derfor ingen omsætning i 2019, kun udviklingsomkostninger. Siden april i år har der allerede en del efterspørgsel på produkterne og også lidt omsætning, - en stor Dansk virksomhed med en varebilsflåde på mere end 1.300 biler har godkendt vores produkt og forhandlingerne om en samarbejdsaftale forventes afsluttet ultimo september. Med denne aftale i hus forventes samt et par større kæder indenfor byggemarkedet forventes en omsætning i 2020 på mellem Kr. 750.000 til 1.000.000, Stigende til Kr. 2-4.000.000 I 2021. Medvirkende til denne stigning er store forventninger til produktet til El-cykler.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Nørresundby, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede