Find en god investering inden for biotek, medico og sundhed på Capino

Længere oppe på denne side kan du se vores kartotek af investeringscases inden for branchen biotek, medico og sundhed. Det er alle virksomheder eller projekter som søger en; strategisk investor, passiv investor, et bestyrelsesmedlem, en långiver, en rådgiver eller et advisory board. Som skrevet, er alle kapitalsøgende på denne side, på udkig efter at få en investering, et lån eller rådgivning indenfor biotek, medico og / eller sundhed. Så søger du en seriøs virksomhed, eller et projekt inden for netop denne branche, så bør du oprette en gratis investorprofil på Capino i dag, og blive en del af vores store investornetværk. Med en investorprofil får du nemlig automatisk fuld adgang til at læse nærmere, om de enkelte investeringscase, samt mulighed for at kontakte dem som du finder interessante. 

Er Capino kun for virksomheder indenfor Biotek, medico og sundhed?

Capino er Danmarks største online matchmakingplatform for kapitalsøgende og investorer, og vi rummer stort set alle brancher. Er du interesseret i at investere i en anden branche end biotek, medico og sundhed, så skal du blot vælge en anden branchekategori oppe i toppen på denne side. Vi ønsker ikke, at spilde din tid og gerne vil gøre det så nemt for dig som muligt, at finde det rette match - derfor har vi segmenteret kapitalannoncer op i følgende brancher: E-commerce, WWW og teknologi, Biotek, medico og sundhed, Medie og underholdning, Handel og service, Industri og produktion, Cleantech, energi og miljø, Bygge og anlæg samt Uddannelse og rådgivning.

Hvad betyder ‘’Biotek, medico og sundhed’’? Godt spørgsmål! Lad os se på det her: 

  • Biotek er teknologibaseret på biologi, og ordet bruges især indenfor landbrugs-, fødevare og medicinalindustrien. 
  • Medico omhandler virksomheder, som udvikler, producere, håndtere og sælger medicinsk udstyr. 
  • Sundhed omhandler, at alt levende har det godt - både fysisk, mentalt og socialt. 
Overordnet kan det siges, at denne kategori: Biotek, medico og sundhed dækker alt hvad der kan fastholde, behandle, forlænge og forstærke et liv - fx i forhold til hvad vi indtager af føde, sygdomme vi bliver behandlet for og måden vi lever vores liv på m.v. 

Eksempler på virksomheder i branchen biotek, medico og sundhed, som de fleste af os kender:

  • Novo Nordisk der er Danmarks største medicinalvirksomhed, som fremstiller insuliner, GLP-1-analog, glucagon, blødermedicin, væksthormon og kønshormoner.
  • Arla foods der en stor mejerikoncern.
  • Fitness World der sælger medlemsskaber til hold- eller selvstændig brug af deres træningsredskaber.  

Hvordan søger jeg en investor med interesse i Biotek, medico og sundhed?

  • Trin 1 Opret profil, ved at indsætte din e-mail og skriv dit navn fra CVR
  • Trin 2 Udfyld dine personoplysninger
  • Trin 3 Udfyld felterne om hvad du søger. Under branche, skal du her vælge kategorien Biotek, medico og sundhed.
  • Trin 4 Skriv teksten til din offentlige investorprofil, så kapitalsøgende kan læse om hvad du er interesseret i og hvad du IKKE er interesseret i.

Opret din investorprofil på Capino i dag og få et match i morgen

I princippet kan du oprette din investorprofil i dag, og få kontakt til en potentiel investering i morgen. Inden din profil bliver lagt online, skal den nemlig et hurtigt smut, forbi vores søde godkendelse-team, som kigger alle investorprofiler gennem, inden de bliver aktiveret og synliggjort for de kapitalsøgende. Teamet som håndtere godkendelserne ringer dig også op, for at sikre at du er dig, så det ikke er en anden, som udgiver sig for at være dig. Opret en Investorprofil på Capino i dag, og få kontakt til en potentiel investeringscase i morgen. 

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind