Seriøse investeringscases på Capino inden for e-commerce, WWW og teknologi

På denne side kan du se en oversigt over vores kartotek af virksomheder og projekter, inden for branchen; e-commerce, WWW og teknologi. De har alle oprettet en kapitalannonce på Capino, og har angivet at de er interesseret i at få kontakt til en eller flere; strategisk investorer, passiv investorer, bestyrelsesmedlemmer, långivere, rådgivere og / eller et advisory board.  Er du investor og har du interesse, og muligvis også kompetencer, erfaring og et netværk inden for e-commerce, WWW og teknologi? Så opret en gratis investorprofil på Capino nu, og bliv en del af vores store netværk. Uden en investorprofil på Capino kan du nemlig ikke se nærmere og / eller få oplysninger om den enkelte investeringscase. Du kan heller ikke tage kontakt til kapitalsøgende - og de kan heller ikke kontakte dig.  Det er ganske gratis og uforpligtende for investorer at oprette en investorprofil på Capino, så du har intet at tabe. Tværtimod kan du med en investorprofil på Capino surfe rundt mellem vores mange kapitalannoncer og segmentere annoncerne ud fra lige præcis dine interesser oppe i menubaren. Du kan tage kontakt til de investeringscases som du er interesseret i, og de kan også kontakte dig via din investorprofil, hvis du ikke vælger denne indstilling fra. 

Capino er Danmarks største matchmakingportal for investorer og selvstændige

Så er du interesseret i at at gøre en god investering, så gør du klogt i at blive en del af investornetværket på Capino. Vi er nemlig Danmarks største matchmakingportal, når det kommer til at matche investorer med den rigtige investeringscase - og det er bestemt ikke kun indenfor feltet e-commerce, WWW og teknologi. Vi rummer samtlige brancher. Er du interesseret i en anden branche, så skal blot scrolle op til menubaren oppe i toppen af denne side, og vælge en af vores andre brancher, såsom; Biotek, medico og sundhed, Medie og underholdning, Handel og service, Industri og produktion, Cleantech, energi og miljø, Bygge og anlæg samt Uddannelse og rådgivning.

Hvad betyder ‘’E-commerce, WWW og teknologi’’? Godt spørgsmål! Lad os se på det her: 

  • E-commerce omhandler alt indenfor e-handel, altså handel som foregår på nettet.
  • WWW betyder ‘’world wide web’’ og skrives foran et domænenavn i en webbrowser.
  • Teknologi defineres blandt andet om maskiner, (fx en computer) som mennesker kan anvende til at skabe et produkt. 
Overordnet kan det siges, at denne kategori: E-commerce, WWW og teknologi dækker alt hvad der er webbaseret - altså alt det, som foregår på en computer, tablet eller telefon hvor internettet er i brug. 

Eksempler på virksomheder i branchen E-commerce, WWW og teknologi, som de fleste af os kender:

  • Nemlig.com som er en dagligvarer forretning på nettet, hvor du har mulighed for at bestille dine dagligvarer online og får dem leveret hjem.
  • Momondo som er en portal hvor du kan bestille din næste rejse, og booke både fly, hotel og bil.    
  • Apple som fremstiller og sælger iPhones, Macbooks m.v. 

Opret din investorprofil på Capino i dag og lav en god investering i morgen

Når du har udfyldt din profil og accepteret vores betingelser, så bliver din investorprofil sendt til godkendelse hos vores flinke annonceteam. De vil ringe dig op og få bekræftet at du er dig, inden din investorprofil bliver lagt online. Vi har gjort oprettelsen af din profil legende let for dig.

Du skal blot gennem 4 simple trin. 

  • Trin 1 Opret profil, ved at indsætte din e-mail og skriv dit navn fra CVR
  • Trin 2 Udfyld dine personoplysninger
  • Trin 3 Udfyld felterne om hvad du søger. Under branche skal du her vælge E-commerce, WWW og teknologi.
  • Trin 4 Skriv teksten til din offentlige kapitalannonce, så investorer kan læse om dig og dit projekt. 
Opret din gratis investorprofil på 5 minutter her

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind