Spændende investeringscases i cleantech-, energi- og miljøbranchen

I ovenstående kapitalannoncer kan du se kapitalsøgende, der lige nu søger en investor, en långiver eller en rådgiver til deres virksomhed og / eller projekt inden for cleantech, energi og miljø. Du skal blot oprette en investorprofil på Capino, for at studere den enkelte investeringscase nærmere. Opret en gratis investorprofil nemt og hurtigt her, og få adgang til vores store kartotek af kapitalsøgende - du kan selvfølgelig optræde som værende anonym, på din investorprofil.

Har Capino kun investeringscases indenfor cleantech, energi og miljø?

Capino er ikke kun for virksomheder og projekter, der søger at få en investering til cleantech, energi eller miljø. I menubaren længere oppe på siden, har du mulighed for at vælge en anden branche og se en oversigt over kapitalsøgende, som matcher den valgte branche, som du gerne vil investere i. Du kan vælge en eller flere af følgende brancher i menubaren: E-commerce, WWW og teknologi, Biotek, medico og sundhed, Medie og underholdning, Handel og service, Industri og produktion, Cleantech, energi og miljø, Bygge og anlæg samt Uddannelse og rådgivning.

Lad os komme svaret nærmere, hvad cleantech, energi og miljø egentlig betyder: 

  • Cleantech virksomheder arbejder med vækst og fremmelse af miljø og bæredygtighed.
  • Energi omhandler styrken til bevægelse for både levende, som ikke levende - der skal energi til, for at skabe bevægelse.
  • Miljø er overordnet set de ydrer forhold, som påvirker mennesker og andre organismer, det kan fx være luft og vand. 
Overordnet kan det siges, at denne kategori: Cleantech, energi og miljø, dækker alt hvad der omhandler virksomheder og projekter, der arbejder for et sundt og godt miljø. De går ind for at bevare en sund planet og derfor forsker, forbedre og udfordrer de konstant vores nuværende måde at leve på. Fx ved at føre industri på en mere bæredygtig facon. 

Eksempler på virksomheder i branchen cleantech, energi og miljø, som de fleste af os kender:

  • Danfoss AquaZ der udvikler biologiske membraner til vandrensning.
  • BioGasol der udvikler og markedsfører teknologier til fremstilling af 2.generations bioethanol. 
  • Tesla der producere og sælger elbiler. 

Hvilken fase er du interesseret i at investere i?

Vi har segmenteret investeringscases på Capino ud fra dem som er: i idefasen, har et produkt eller en prototype, dem som har omsætning og sidst dem som er klar til at vækste. Ved oprettelse af din investorprofil kan du vælge om du er interesseret i en eller flere af faserne. Du kan også bruge segmenterings felterne længere oppe på denne side i menubaren, hvor du altid kan sortere ud i oversigten, ift. hvilke du ønsker at få vist. 

Hvordan opretter jeg en investorprofil på Capino?

Oprettelsen af en investorprofil på Capino, tager blot et par minutter og er fuldkommen gratis for for dig som er investor, långiver og / eller rådgiver. Det er selvfølgelig også helt uforpligtende og du har mulighed for at være anonym på din investorprofil, så du ikke bliver kimet ned privat.

Under oprettelsen af din investorprofil, guider vi dig gennem nedenstående 4 punkter: 

  • Trin 1 Opret profil, ved at indsætte din e-mail og skriv dit navn fra CVR.
  • Trin 2 Udfyld dine personoplysninger.
  • Trin 3 Udfyld felterne om hvad du søger. Under branche skal du blot krydse af ved kategorien cleantech, energi og miljø, så de kapitalsøgende kan finde dig under denne kategori, og så du ikke får henvendelser fra kapitalsøgende fra andre brancher - du er selvfølgelig velkommen til at vælge flere kategorier.
  • Trin 4 Skriv teksten til din offentlige investorprofil, så kapitalsøgende kan læse om dig - hvad du er interesseret i og hvad du ikke er interesseret i. 
På sidste side i oprettelsesflowet skal du læse vores betingelser og acceptere dem, inden din investorprofil kan blive sendt til godkendelse hos vores kapitalteam. Er alt som det skal være, så vil du når din investorprofil ligger online på vores platform, kunne surfe rundt mellem kapitalannoncerne og tage kontakt til dem, som du finder interessante. De kapitalsøgende kan også kontakte dig, hvis du altså ikke slår denne funktion fra. :-) Opret din investorprofil på Capino i dag - så du ikke går glip af spændende investeringscases

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind