Find den bedste investeringscase inden for handel og service på Capino

Find den rette investeringscase på Capino inden for branchen handel og service. Vi har nemlig samlet en hel oversig til dig her på sitet, med seriøse virksomheder og / eller projekter i denne branche, som er på udkig efter en investor, et bestyrelsesmedlem, en långiver, en rådgiver eller et advisory board. Vi er Danmarks største matchmakingplatform inden for dette felt, så kan du med høj sandsynlighed finde et match, blandt en eller flere af ovenstående kapitalannoncer.

Hvordan får jeg kontakt til de kapitalsøgende på denne side? 

Om du ønsker at tilbyde et lån, rådgivning eller måske træde ind i en virksomhed som aktiv investor, med kompetencer og et netværk indenfor branchen handel og service, så skal du have en investorprofil, for at kunne se flere oplysninger om vores spændende investeringscases. Du kan oprette en investorprofil på Capino her. Bemærk, at det er fuldkommen gratis og uforpligtende at oprette en investorprofil, og du har tilmed mulighed for at være anonym. Med en aktiv investorprofil vil din søgning efter en fed investeringscase blive synliggjort i vores store netværk, som netop er interesseret i handel- og servicevirksomheder. De kapitalsøgende får mulighed for at kontakte dig, hvis du ikke slår denne funktion fra, og du kan også nemt kontakte dem. 

Hvad betyder branchekategorien ‘’handel og service’’ på Capino. Godt spørgsmål! Lad os se på det her: 

  • Handel omhandler køb og salg af varer 
  • Service omhandler køb og salg af tjenesteydelser
Overordnet kan det siges, at denne kategori: Handel og service dækker alt hvad der omhandler indkøb, logistik, leverandører, udførelse af en service, køb af en service eller en varer m.v. Fx et hotel eller et restaurantbesøg, indkøb af kontorinventar eller salg hos en blomsterhandler.  

Eksempler på virksomheder i branchen handel og service, som de fleste af os kender:

  • Bilka der henter varer hjem fra mange forskellige producenter eller leverandører, og sælger dem videre i deres store dagligvarebutik.
  • Radisson Blu Scandinavia hotel der udlejer værelser til kunder, som ønsker en eller flere overnatninger på et pænere hotel.
  • MASH Steak House der sælger en madoplevelse ved servering af lækre bøffer.
Ovenstående er blot eksempler, vi dækker stort set alle brancher og også andre virskomheder inden for branchen handel og service - end dem som er angivet i eksemplerne herover. 

Ved oprettelsen af din investorprofil på Capino, skal du gennemgå 4 simple trin:

  • Trin 1 Opret profil, ved at indsætte din e-mail og skriv dit navn fra CVR
  • Trin 2 Udfyld dine personoplysninger
  • Trin 3 Udfyld felterne om hvad du søger. Under branche, skal du her vælge kategorien handel og service Trin 4 Skriv teksten til din offentlige investorprofil, så kapitalsøgende ved hvad du er interesseret i og ikke kontakter dig, hvis du alligevel ikke er interesseret i dem.
Til sidst skal du læse vores betingelser. Accepterer du dem, så bliver din investorprofil sendt til godkendelse, inden den bliver lagt online. For din egen sikkerhedsskyld ringer vi dig også op, for at sikrer os, at det er dig som har oprettet profilen.

Jeg ønsker at gøre investering i en anden branche end handel og service

En kapitalannonce på Capino kan placeres i en af følgende brancher: E-commerce, WWW og teknologi, Biotek, medico og sundhed, Medie og underholdning, Handel og service, Industri og produktion, Cleantech, energi og miljø, Bygge og anlæg samt Uddannelse og rådgivning. Vi dækker således stort set alle brancher, men har med vilje delt dem op for målrette og skabe det bedste match, mellem investorprofiler og kapitalsøgende. Søger du at gøre investering, låne ud eller rådgive virksomheder i en anden branche, end handel og service, så skal du blot ændre din interesse under indstillinger, på din investorprofil. Du har også mulighed for at angive, at du er interesseret i flere brancher på samme tid. 

Opret din investorprofil på Capino i dag

Er du klar til at blive en del af vores store netværk af strategiske investor, passive investor, bestyrelsesmedlemmer, långivere, rådgivere og et advisory boards, blandt andet inden for handel og service - opret en investorprofil på Capino i dag.

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind