Spændende investeringscases inden for uddannelse og rådgivning på Capino

Ovenstående annoncer er kapitalsøgende, der lige nu søger en investor, en långiver eller en rådgiver til deres virksomhed eller projekt, som omhandler uddannelse og / eller rådgivning. Vil du studere en eller flere investeringscase(s), så skal du blot oprette en investorprofil her på Capino. Bare rolig, det er fuldstændig gratis at få adgang til vores store kartotek af kapitalsøgende, som investor - og det er selvfølgelig helt uforpligtende. 

Se her, hvordan vi på Capino definerer begreberne uddannelse og rådgivning: 

  • Uddannelse omhandler at lære en eller flere færdigheder, at få viden og skabe holdninger ud fra fakta
  • Rådgivning betyder at få hjælp af en uddannet person, inden for ét konkret eller flere emner.
Overordnet kan det siges, at denne kategori: Uddannelse og rådgivning, dækker virksomheder eller projekter, som arbejder med at dele deres viden, uddanne og rådgive kunder i et bestemt eller flere specialer - alt i alt at hjælpe andre, med at gøre dem klogere og stærkere inden for et felt.

Eksempler på virksomheder i uddannelses- og rådgivningsbranchen, som de fleste af os kender: 

  • Copenhagen Aircat der tilbyder alle former for skoleflyvning og pilotuddannelser.
  • GoLearn der tilbyder online kurser i alt fra Excel og PowerPoint til Facebook annoncering, ledelse og Google Analytics.
  • InboundCPH der er søgemaskine eksperter og fx rådgiver deres kunder om hvordan de skal udarbejde en god SEO strategi.
Det er blot eksempler. De ovenstående uddannelses- og rådgivningsvirksomheder laver meget mere, end det som er angivet her på siden. Derfor kan kapitalannoncerne på siden her sagtens være virksomheder eller projekter, som overordnet passer ind under denne kategori, selvom de alle sammen ikke lige nøjagtig laver det samme som i et af eksemplerne. Så er du långiver, rådgiver eller er du måske en aktiv investor som har penge, kompetencer og et netværk indenfor noget der bare minder om uddannelses- og rådgivningsbranchen? opret en investorprofil på Capino og vælg kategorien uddannelse og rådgivning som branche i oprettelsesflowet. 

Kan jeg kun kontakte kapitalsøgende i uddannelses- og rådgivningsbranchen?

Det er korrekt, at du kan kontakte kapitalsøgende med virksomheder og / eller projekter  inden for uddannelses- og rådgivningsbranchen, men Capino rummer meget mere end denne ene branche. Når du opretter din investorprofil, har du mulighed for at vælge om du er interesseret i en eller flere af følgende brancher: E-commerce, WWW og teknologi, Biotek, medico og sundhed, Medie og underholdning, Handel og service, Industri og produktion, Cleantech, energi og miljø, Bygge og anlæg samt Uddannelse og rådgivning.

Hvilken fase er du interesseret i at investere i?

Vi har segmenteret investeringscases på Capino ud fra dem som er i: Idefasen, har et produkt eller en prototype, dem som har omsætning og sidst dem som er klar til at vækste. Ved oprettelse af din investorprofil, kan du vælge om du er interesseret i en eller flere af faserne. Du kan også bruge segmenteringsfelterne længere oppe på denne side, i menubaren, hvor du altid kan sortere, i oversigten, i forhold til hvilke annoncer du ønsker at få vist. 

Hvordan søger jeg en investering inden for uddannelses- og rådgivningsbranchen?

Som tidligere skrevet, skal du oprette en investorprofil på Capino. Oprettelsen tager kun få minutter, det er gratis for dig som er investor, långiver og / eller rådgiver. Samtidig er det helt uforpligtende og du har selvfølgelig mulighed for at være anonym, på din investorprofil, så du ikke bliver kontaktet privat. Når din investorprofil ligger online på vores platform, kan du surfe rundt mellem kapitalannoncerne og tage kontakt til dem, som du finder interessante. De kapitalsøgende kan også kontakte dig, hvis du altså ikke har slået denne funktion fra. 

Under oprettelsen skal du udfylde nedenstående 4 punkter:

  • Trin 1 Opret profil, ved at indsætte din e-mail og skriv dit navn fra CVR.
  • Trin 2 Udfyld dine personoplysninger.
  • Trin 3 Udfyld felterne om hvad du søger. Under branche skal du blot krydse af ved kategorien uddannelse og rådgivning, så de kapitalsøgende kan finde dig under den kategori, og så du ikke får henvendelser fra kapitalsøgende fra andre brancher.
  • Trin 4 Skriv teksten til din offentlige investorprofil, så kapitalsøgende kan læse om dig, hvad du er interesseret i og hvad du ikke er interesseret i. 
Når du har udfyldt din profil og accepteret vores betingelser, så bliver din investorprofil sendt til godkendelse, hos vores super flinke Capino-team. De vil ringe dig op og få bekræftet, at du er dig - inden din investorprofil bliver lagt online.

Opret din investorprofil på Capino i dag

Er du strategisk investor, passiv investor, bestyrelsesmedlem, långiver, rådgiver eller vil være en del af et advisory board inden for uddannelses- og rådgivningsbranchen, opret din investorprofil på Capino i dag - så du ikke går glip af spændende investeringscases.

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind