Spændende investeringscases inden for branchen industri og produktion

Kapitalannoncerne på denne side, er en samlet oversigt over virksomheder og / eller projekter, som søger en investering, et lån eller en form for rådgiver. Fælles for dem alle er, at ovenstående har angivet at deres virksomhed og / eller projektet er inden for branchen industri og / eller produktion. Du er meget velkommen til at studere den enkelte investeringscase nærmere - du skal blot oprette en investorprofil her på Capino. Det tager et øjeblik, er gratis, uforpligtende og du har mulighed for at være helt eller delvist anonym på din profil. 

Spændende investeringscases i andre brancher end industri og produktion

Capino er Danmarks største formidlingsplatform ift. kontakt mellem investorer og kapitalsøgende. Vi rummer alle brancher, men har med vilje delt brancherne op i følgende segmenter: E-commerce, WWW og teknologi, Biotek, medico og sundhed, Medie og underholdning, Handel og service, Industri og produktion, Cleantech, energi og miljø, Bygge og anlæg samt Uddannelse og rådgivning. I menubaren længere oppe på siden, har du mulighed for at vælge en anden branche og se en oversigt over kapitalsøgende, som matcher den valgte branche, som du gerne vil investerer i. 

Hvad mener vi med kategorien ‘’industri og produktion’’? Godt spørgsmål! Lad os se på det her, hvordan vi definere denne branchekategori: 

  • Industri også kaldt fabriksdrift omhandler virksomheder, som fremstiller og bearbejder råstoffer, til investerings- og forbrugsvarer. 
  • Produktion er fremstilling af et produkt, gennem en eller flere processer, med henblik på at sælge produktet. 
Overordnet kan det siges, at denne kategori: Industri og handel dækker alt hvad der omhandler fremstilling af produkter i bred forstand. Det er alt lige fra produktion af designstole, en film, hjemmelavede cremer til produktionsudstyr.  

Eksempler på virksomheder i branchen industri og produktion, som de fleste af os kender:

  • Carlsberg der er kendt for deres fremstilling af øl.
  • Lego der er kendt for at producere yderst populære legeklodser til barnlige sjæle.
  • Bang og Olufsen der er kendt for deres fremstilling af designorienteret fjernsyn, højtalere, høretelefoner m.v.
Bemærk, at det er blot eksempler. Du kan altså sagtens finde spændende investeringscases i denne oversigt, som ikke lige præcist brygger øl, fremstiller lego og / eller tv, højttalere m.v.

Hvilken fase er du interesseret i at investere i?

Som du sikkert har bidt mærke i, er det muligt at vælge en eller flere brancher. Men det er faktisk ikke det eneste, som du kan segmentere din søgning ud fra. Vi har også segmenteret investeringscases på Capino ud fra virksomheder / projekter som er i: Idefasen, har et produkt eller en prototype, dem som har omsætning og sidst dem som er klar til at vækste. Ved oprettelse af din investorprofil, kan du vælge om du er interesseret i en eller flere af faserne. Du kan også bruge segmenteringsfelterne længere oppe på denne side i menubaren, hvor du altid kan sortere ud i oversigten, ift. hvilke du ønsker at få vist - præcist på samme måde som du kan ved valg af branche. 

Ved oprettelsen af din investorprofil, har du mulighed for at udfylde følgende 4 punkter:

  • Trin 1 Opret profil, ved at indsætte din e-mail og skriv dit navn fra CVR.
  • Trin 2 Udfyld dine personoplysninger.
  • Trin 3 Udfyld felterne om hvad du søger. Under branche skal du blot krydse af ved kategorien industri og produktion. Trin 4 Skriv teksten til din offentlige investorprofil, så kapitalsøgende kan læse om dig - hvad du er interesseret i og hvad du ikke er interesseret i. 
På sidste side i oprettelsesflowet, skal du læse vores betingelser og acceptere dem inden din investorprofil kan blive sendt til godkendelse, hos vores kapitalteam. Vi ringer dig så op, for at sikrer os at det er dig som har oprettet din investorprofil, og ikke en som blot har udgivet sig for at være dig. Er alt som det skal være, så vil du, når din investorprofil ligger online på vores platform, kunne surfe rundt mellem kapitalannoncerne og tage kontakt til dem, som du finder interessante. De kapitalsøgende kan også kontakte dig, hvis du altså ikke har slået denne funktion fra. 

Opret din investorprofil på Capino i dag - så du ikke går glip af spændende investeringscases.

Oprettelsen af en investorprofil på Capino, tager blot et par minutter og er fuldkommen gratis for for dig som er investor, långiver og / eller rådgiver. Det er selvfølgelig også helt uforpligtende og du har tilmed mulighed for at være anonym på din investorprofil, så du ikke bliver kimet ned privat. 

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind