Spændende investeringscases i bygge- og anlægsbranchen på Capino

På denne side kan du se en oversigt over vores kartotek af kapitalsøgende, der søger investering, et lån eller en rådgiver til deres virksomhed eller projekt i bygge- og anlægsbranchen. Er du kapitalsøgende og leder du efter en investor, långiver eller rådgivning inden for bygge- og anlægsbranchen? se i stedet vores oversigt over investorer her ← vælg blot bygge og anlæg som branchekategori, oppe i menubaren. Er du investor, så bliv hængende, hvis du gerne vil blive lidt klogere på, om vores kategori bygge og anlæg er noget for dig. 

Se her, hvordan vi på Capino definerer begreberne bygge og anlæg: 

  • Bygge betyder at sammensætte genstande eller materialer, som til sidst bliver til et samlet byggeri. 
  • Anlæg omhandler et større bygningsværk, fx et område med bygninger eller andre forskellige konstruktioner og faciliteter.
Overordnet kan det siges, at denne branche kategori: Bygge og anlæg, dækker over alt hvad der omhandler fremstilling af huse, veje, broer, havne og andre infrastrukturelle anlæg, herunder kloak- og vandforsyningssystemer m.v. 

Eksempler på virksomheder i branchen bygge og anlæg, som de fleste af os kender:

  • MT Højgaard der blandt andet har været en del af at byggeriet af den Blå planet - et af Nordeuropas største og mest moderne akvarier.
  • CG jensen der blandt andet har været en del af byggeriet af Tivoli Congress Center - et spektakulært hotel med luksuriøse mødefaciliteter og stor kongressal. 
  • Aarsleff der blandt andet er en del af byggeriet af togbanen mellem København og Ringsted.
  • Zacho-Lind der blandt andet står for pleje og vedligeholdelse af Frederiksberg Have og Søndermarken. 
Ovenstående er selvfølgelig blot eksempler. Derfor kan de kapitalsøgende i denne kategori sagtens søge kapital, et lån eller rådgivning til en virksomhed eller et projekt, som ikke er helt magen til eksemplerne her. Så leder du efter at gøre en god investering, vil du låne penge ud eller er du interesseret i at rådgive virksomheder inden for noget, der minder om bygge- og anlægsbranchen? Så opret en investorprofil på Capino og vælg kategorien bygge og anlæg, som branche i oprettelsesflowet. Oprettelsen tager kun få minutter, er gratis for investorer og er 100% uforpligtende - og med mulighed for anonymitet. Når din investorprofil ligger online på vores platform, vil den blive synliggjort for kapitalsøgende, som kan tage kontakt til dig, hvis du altså ikke fravælger at modtage henvendelser fra kapitalsøgende. Du har også mulighed for surfe rundt mellem vores mange kapitalannoncer i blandt andet bygge- og anlægsbranchen, og selv tage kontakt til de kapitalsøgende, som du finder interessante.  

Kan jeg kun kontakte kapitalsøgende med virksomheder i bygge- og anlægsbranchen?

Med en investorprofil på Capino har du mulighed for at vælge en eller flere brancher, som du er interesseret i som investor, långiver og / eller rådgiver. På denne side kan du i toppen, oppe i menubaren, vælge at se investeringscases fra en anden branche. Når du opretter din investorprofil har du ligeledes mulighed for at vælge, om du er interesseret i en eller flere af følgende brancher: E-commerce, WWW og teknologi, Biotek, medico og sundhed, Medie og underholdning, Handel og service, Industri og produktion, Cleantech, energi og miljø, Bygge og anlæg samt Uddannelse og rådgivning. Klikker du på en af kategorierne her, åbnes en ny side i din browser, med en oversigt over den branche - præcis på samme måde, som på denne side over investeringscases i bygge- og anlægsbranchen.

Hvilken størrelse virksomheder kan jeg investere i?

Vi har segmenteret investeringscases på Capino ud fra dem som er i: Idefasen, har et produkt eller en prototype, dem som har omsætning og sidst dem som er klar til at vækste. Ved oprettelse af din investorprofil kan du vælge om du er interesseret i en eller flere af faserne. 

Hvordan søger jeg en investering inden for bygge- og anlægsbranchen?

Du kan på et øjeblik oprette en investorprofil på Capino. Det er helt uforpligtende og du har selvfølgelig mulighed for at optræde som værende anonym.

Under oprettelsen kommer du igennem følgende 4 trin:

  • Trin 1 Opret profil, ved at indsætte din e-mail og skriv dit navn fra CVR
  • Trin 2 Udfyld dine personoplysninger
  • Trin 3 Udfyld felterne om hvad du søger. Under branche skal du blot krydse af ved kategorien bygge og anlæg, så de kapitalsøgende kan finde dig under den kategori, og så du ikke får henvendelser fra kapitalsøgende fra andre brancher.
  • Trin 4 Skriv teksten til din offentlige investorprofil, så kapitalsøgende kan læse om dig - hvad du er interesseret i og hvad du ikke er interesseret i. 
Når du har udfyldt din profil og accepteret vores betingelser, så bliver din investorprofil sendt til godkendelse, hos vores super flinke Capino team. De vil ringe dig op, og få bekræftet at du er dig, inden din investorprofil bliver lagt online.

Opret din investorprofil på Capino i dag

Er du strategisk investor, passiv investor, bestyrelsesmedlem, långiver, rådgiver eller en del af et advisory board inden for bygge- og anlægsbranchen, opret din investorprofil på Capino i dag - så du ikke går glip af spændende investeringscases

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind