Find den bedste investering i medie- og underholdningsbranchen på Capino

Er du interesseret i at finde en god investering i medie- og underholdningsbranchen? Så tøv ikke med at blive en del af vores store netværk af investorer, långivere og rådgivere, som har præcis den samme interesse i at investere i virksomheder og / eller projekter i medie- og underholdningsbranchen. Du kan oprette en investorprofil på Capino her - det er helt gratis, uforpligtende og tager et par minutter at kommen gennem oprettelsen. 

Oversigt over investeringscases i medie- og underholdningsbranchen

På denne side har teamet på Capino samlet en oversigt over alle vores investeringscases, som omhandler medie og underholdning - så du nemt kan surfe rundt mellem dem, og ikke skal sortere de brancher fra, som du ikke finder interessant - det har vi nemlig gjort for dig.

Lav en god investering i en anden branche end medie og underholdning

Du kan sagtens finde en investering i en anden branche på Capino end medie og underholdning. Capino rummer nemlig alle former for brancher, og er opdelt efter kategorierne: E-commerce, WWW og teknologi, Biotek, medico og sundhed, Medie og underholdning, Handel og service, Industri og produktion, Cleantech, energi og miljø, Bygge og anlæg samt Uddannelse og rådgivning.

Jeg er i tvivl om hvilken kategori jeg er interesseret i at investere i

Så må vi hellere hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive til os på [email protected]. Men inden du skriver, så læs her hvordan vi definere medie og underholdningsbranchen på Capino - forhåbentlig bliver du klogere på om du er havnet i den rigtige kategori eller ikke :-) 

Hvad betyder ‘’medie og underholdning’’? Godt spørgsmål! Lad os se nærmere på det her: 

  • Medie kan også kaldes for en kanal og bruges oftest som et kommunikationsmiddel, informationsdeling eller som underholdning. 
  • Underholdning er en beskæftigelse, som vi mennesker kobler af til, der får os til at følge glæde, sorg eller stimulere os intellektuelt.
Overordnet kan det siges, at denne kategori; medie og underholdning dækker alt hvad der omhandler kommunikationsmidler, informationsspredning, underholdning - fx via tv, radio, aviser eller webbaseret medier, arrangementer, koncerter, foredrag m.v.

Eksempler på virksomheder i branchen medie og underholdning, som de fleste af os kender:

  • Amino.dk der er Danmarks støreste onlineforum for iværksættere
  • Ekstrabladet der er en avis, som bidrager med nyheder, sport og underholdning
  • Anders Matthesen der er en af Danmarks mest kendte komikere, som også har lavet film
Det er blot eksempler, du vil derfor på denne side kunne finde investeringscases som laver meget mere og andet end det at være et medie og / eller komiker som ovenstående eksempler. 

Hvordan kan jeg læse mere og kontakte en investeringscase på denne side? 

Godt du spørger! Du skal som skrevet længere oppe i denne tekst, først oprette en investorprofil for at kunne surfe rundt mellem kapitalannoncerne og tage kontakt til dem, som du finder interessante. Kontakten kan også ske den anden vej, da kapitalsøgende også har mulighed for at sende en besked til din indbakke på Capino, hvis du altså ikke (under indstillinger) har slået fra, at du vil kontaktes af kapitalsøgende. 

Hvordan opretter jeg en kapitalannonce på Capino?

Oprettelsen af din kapitalannonce tager kun få minutter, da vi har gjort oprettelsesflowet legende nemt. Du skal blot igennem 4 simple trin. Har du interesse i virksomheder og projekter i medie- og underholdningsbranchen, så skal du blot vælge den branchekategori i oprettelsesflowet, som hedder medie og underholdning. På den måde vil din investorprofil blive målrettet de kapitalsøgende, som matcher din interesse og kompetencer. Bemærk, at du altid har mulighed for at angive at du er interesseret i flere brancher, du er altså ikke tvunget til at oprette en investorprofil til hver branche. 

For at oprette din investorprofil på Capino, skal du udfylde felterne helt eller delvist i følgende 4 simple trin:

  • Trin 1 Opret profil, ved at indsætte din e-mail og skriv dit navn fra CVR
  • Trin 2 Udfyld dine personoplysninger
  • Trin 3 Udfyld felterne om hvad du søger
  • Trin 4 Skriv teksten til din offentlige kapitalannonce, så investorer kan læse om dig og dit projekt. 

Hvad sker der når jeg har lavet min investorprofil færdig

Når du har udfyldt din investorprofil, samt læst og accepteret vores betingelser, så bliver din profil sendt til godkendelse. Er alt ok, så ringer vi dig op for at sikrer at du er dig, og så bliver din investorprofil lagt online på vores platform.

Opret din investorprofil på Capino i dag

Er du strategisk investor, passiv investor, bestyrelsesmedlem, långiver, rådgiver eller en del af et advisory board inden for branchen medie og underholdning, opret din investorprofil på Capino i dag og bliv en del af vores store netværk. 

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind